donderdag 8 november 2012

Ebru


Hey lieve blogbezoekers,
Mijn naam is Ebru, ik ben 18 jaar geleden in Brussel geboren, maar ben van Turkse afkomst. Ik ga naar school in Vilvoorde, ik zit in het  5de jaar . Zoals ik zei ben ik een Turk en natuurlijk heb ik 2 zussen en 1 broer, ik ben het oudste kind dit wil zeggen dat ik thuis het voorbeeld ben.
In mijn vrije tijd ga ik graag uit, maar met uitgaan bedoel ik gaan eten met vrienden, naar de bioscoop gaan, winkelen in de stad. Eten doe ik heel graag, Mijn lievelings eten is Pasta, Lasagna, Kip met chamignonsaus en Pizza..  En ik ben zot van CHOCOLADE! daarom  ga ik ook  elke zondag  gaan zwemmen, om mijn lichaam fit te houden hehe :) . Hobby’s heb ik niet echt, maar ik kijk graag naar de nieuwste films die uitkomen, ik ga dikwijls naar de bioscoop. Ik hou van TV, media, Reclame.. later zou ik ook een job willen hebben die te maken heeft met de media.
Zoals iedereen droom ik van een mooie toekomst. Ik verwacht niet veel van het leven,een brave man, schattige kinderen en een aangename job. Raar maar waar ik ga graag naar school, omdat ik beseft heb dat de school een grote  impact heeft voor een betere toekomst. 
Mijn lievelings zanger is Murat Boz , hij is 32 jaar oud, woont in Istanbul. Ik zie hem graag wegens zijn stijl, met stijl bedoel ik zijn uiterlijk, hoe hij zich aankleedt, zijn haren en al, zijn houding trekt mij aan,  zijn talent bracht hem veel prijzen. Wat betreft de prijs naar de beste mannelijke artiest uit kral TV, de prijs naar de beste videoclip,.. enz
Bref ik heb meer dan genoeg geschreven denk ik, om het niet saai te maken ga ik het hier houden.
Daaaaaaag